martes, 6 de noviembre de 2007

Viatge de tots sants a Olba

El pont de tots sants vam anar unes quantes famílies a passar 4 dies a Olba. Una població propera a la via verda d'Ojos Negros.
Hi vam ser de l'1 al 4 de novembre. Vam fer 2 dies de bicicleta i 2 dies d'excursionisme.
Ho vam passar molt bé.
Ací teniu uns quants vídeos que vaig fer aquests 4 dies.


A punt de començar l'excursió en bicicleta l'1 de novembre dia de tots sants, amb totes les bicicletes descarregades dels cotxes i preparades per a eixir.



Susanna arrossegant el carro de Miquel. Avançament temerari del càmera. Tan temerari que Paco i jo estem a punt de xocar i pegar-nos l'hòstia del segle per culpa meua.



Paradeta tècnica per a beure aigua, menjar alguna coseta i fer re agrupament de la gent.



Una altra vegada en ruta amb Susanna de nou arrossegant el carro de Miquel amb Xavi al costat. Jaume expressa la seua preocupació perquè Núria s'ha fet pupa.



Parada desitjada per tots per a refer forces dinant. Alguns gairebé es disloquen la mandíbula de tant exercitar-la.



Susanna en ple esforç arrossegant el carro de Miquel. A partir d'aquest dia em va deixar molt clar que no volia tornar a arrossegar-lo.
Jaume vol gravar ell també perquè em demana insistentment el mòbil.



Creuant un bonic pont de 3 arcs.



Embús de trànsit.



Divendres dia 2 de novembre, baixant per una bonica senda que uneix els diferents nuclis poblacionals disseminats d'Olba, amb Jaume a l'esquena. Aquests nuclis degueren ser formats inicialment per famílies perquè tenien noms agafats dels cognoms d'aquestes famílies, com per exemple los pertegazes, los ramones, etc.



2 vídeos fets al voltant d'un pont que creuava el riu que baixava paral·lel a la senda d'unió dels diferents barris d'Olba.



El primer vídeo d'aquests 2 següents és arribant a un bonic paratge anomenat "Fuente de la salud". Pau s'ha dormit al braç de Paco.
El segon és ja en la font. En ell es pot apreciar, més o menys, la bellesa d'aquest raconet.



Llavador del poble de Linares de Mora. Punt de partida de l'excursió del dissabte 3 de novembre.



Panoràmica des d'una ermita que hi havia a l'inici de l'excursió.



Joan i Diego passant per un pont a meitat camí aproximadament entre el punt de partida de l'excursió (Linares de Mora) i el punt d'arribada (pi d'Escandón).



2 vídeos del pi Escobón. Al primer es pot apreciar la seua grandiositat. Al segon apareix tota la colla que vam fer l'excursió en la seua base. N'hi havia un element que es volia escapar i el vaig fer tornar. També hi ha un moment que hi apareix caputxeta roja.



Ja finalitzada l'excursió vam anar a un bar a prendre alguna cosa calenteta. Des de la porta del bar vaig gravar la torre d'entrada al conjunt monumental de Rubielos de Mora.



Paisatge que es pot contemplar des de la via verda pujant el port d'Escandón. Això ja pertany a l'excursió en bicicleta del dia 4 fins a Valdecedro.



Pont que creua la via verda. Com es pot sentir al vídeo, el vent era considerable, la qual cosa va fer que als xiquets els costara prou pujar el port, no tant per la pendent, sinó pel vent en contra.



Susanna i Joan passen per sota d'un altre pont que creua la via verda.



Panoràmica des de 2 ponts pels quals passa la via verda baixant ja del port d'Escandón cap a Valdecedro. S'hi pot apreciar la frondositat de la massa boscosa que hi ha per aquelles contrades.



Túnel de la via verda amb una bonica i espectacular entrada.



Vídeo curiós de l'ombra de la bicicleta del càmera.



Posta de sol finalitzant l'excursió.



Una colla de xoriços han furtat uns pals que han trobat en unes obres públiques (ponts de la via verda) que paguem tots amb els nostres impostos. Amb aquests elements inserits en la nostra societat no és d'estranyar que hi haja crisi econòmica.



El càmera esbufegant com un burro en la pujada de Valdecedro.



Els guerrers d'Star Wars acompanyats per Chewbacca. No em digueu que no li sembla, amb pèl a la cara i tot.



Anakin Skywalker entrenant-se en el noble art de la lluita amb espasa làser.

No hay comentarios: